WinterWarm 2018

Van 26 januari tot en met 4 februari vindt de tweede editie van WinterWarm plaats, een eigenzinnig en veelzijdig festival voor een groot publiek. Samen met Cultuurhuis de Warande programmeren we bijzondere voorstellingen op verschillende locaties van de Hoge Rielen. Theater, circus, muziek, bijzondere luisterverhalen op de fiets, architectuurwandelingen, … . Kortom, stuk voor stuk unieke ervaringen!

Geen zin om na de voorstelling nog naar huis te rijden? Overnacht bij ons in hostel Wadi aan een voordelig tarief. Reserveren doe je via de Warande.

Op 1, 2 en 3 februari kan je gratis naar Uit het donker: een wandeling in het licht. De wandeling gaat langsheen verschillende licht- en geluidsinstallaties van kunstenaar Floris Van Hoof en het kunstenaarsduo Children of the Light. Hiervoor hoef je geen tickets te reserveren. Die dagen is er ook een Bosbar aan één van de lichtinstallaties met hartverwarmende drankjes. Bij open hemel stellen de sterrenkundigen van Cygni en Polaris hun telescopen achter de Bosbar op zodat je de sterren en planeten kan bewonderen.

Het café van de Hoge Rielen transformeert voor de gelegenheid in een echte Winterbar met streekbieren, vuurkorven en sfeervolle verlichting. Ze opent een uur voor de start van elke activiteit.

Meer info over de verschillende voorstellingen vind je in de brochure. Je kan tickets reserveren via de website van de Warande of telefonisch op 014 41 69 91. Wacht niet te lang, want een aantal voorstellingen zijn al uitverkocht!