Nieuwe namen & nummers

In 2015 ontwikkelde de Hoge Rielen een nieuw mobiliteitsbeleid met als doel minder gemotoriseerde verplaatsingen en meer faciliteiten voor voetgangers en fietsers.

Sinds begin dit jaar zijn we dit plan aan het implementeren. Oude verkeerssignalisatie werd afgevoerd, go-carts werden aangekocht en er kwamen nieuwe plattegronden en wegwijzers. Om een logische en eenvoudige bewegwijzering te kunnen invoeren, hebben we alle gebouwen en kampen een nieuwe naam en nummer gegeven. 1 juli schakelden we definitief over naar de nieuwe namen en nummers. 
Voor gasten die een verblijf reserveerden voor 1 juli is er uiteraard niets veranderd aan de accommodatie, enkel de naam en de nummer werd gewijzigd. Ontdek snel welke naam en nummer je gereserveerde verblijf nu heeft op de nieuwe fiets- en wandelplattegrond of in de lijst.

We willen van de Hoge Rielen een domein maken met maximale bewegingsvrijheid voor gasten en bezoekers. Daarom willen we autogebruik beperken tot een minimum. Wie met de auto aankomt, laat zijn auto achter aan de bijhorende poort, neemt zijn bakfiets en/of go-cart en volgt de wegwijzers naar zijn verblijf. Deze leuke verplaatsing zal zeker deel gaan uitmaken van de beleving bij een verblijf op de Hoge Rielen.
Voor laden en lossen werken we voortaan met rijtoelatingen en tijdslots. Meer info hierover vind je onder praktische info - parkeren.

Heb je nog vragen? Voor meer info kan je steeds terecht bij onthaal & info op 014 55 84 10.