F.A.Q: Veel gestelde vragen

Een rijkaart geeft je de mogelijkheid om met een wagen, bus, vrachtwagen één keer op het domein te rijden en binnen de twee uur weer op de parking te gaan staan. Rijkaarten zijn beperkt per paviljoen en per kampeergrond. M.a.w., je moet als groepsverantwoordelijke goed plannen zodat je met het beschikbare aantal kaarten ook toekomt. Kaarten kan je dus niet bijkopen en de tijdsduur dat de wagen op het domein kan blijven, is beperkt.

Alleen op het parkeerterrein van Destelheide of langs de straatkant. Om veiligheidsredenen eist de brandweer dat er geen auto’s bij de gebouwen staan. Moet je in- of uitladen? Dan mag je even dichterbij rijden. Op het parkeerterrein zijn er speciale parkeerplaatsen voor andersvaliden.

De lijst van dokters, apothekers, ziekenhuizen en hulpdiensten hangt goed zichtbaar op het prikbord bij het onthaal en aan de ingang van het restaurant.

Elke groepsverantwoordelijke moet zelf een EHBO-koffer meebrengen. In noodgevallen vind je op het secretariaat een beperkte EHBO-kit.