Loodskamperen Plus

Je combineert kamperen op een kampeergrond met logeren in een loods. Je groep beschikt over een kampeergrond, een gerestaureerde loods en een volledig vernieuwd sanitair blok met warme douches.

de loodsen
De loodsen van de kampeergronden 1~Oost en 3 werden speciaal hiervoor ingericht. Elke loods heeft een grote open ruimte, een keukenbox en een slaapbox. 

de keukenbox
De keukenboxen hebben 3 gasbranders en een aanrecht met afwasbak. Potten en pannen voorzie je zelf, net zoals bij echt kamperen.

de slaapbox
De slaapboxen bevatten beddenbakken (2,10 m x 0,94 m) en een matrassenvloer. Je kiest zelf of je binnen slaapt, buiten kampeert of beide combineert.   In beide loodsen is er in het slaapcompartiment ruimte voorzien om bagage in te stallen. 

capaciteit
Loods 1 biedt slaapplaats voor 60 personen. In deze loods zijn er 33 beddenbakken (zonder matrassen).
Loods 3 biedt slaapplaats voor 60 personen. Hier zijn 27 beddenbakken (zonder matrassen).

 

K1~Oost: + 300 personen (6000 m²)     foto's galerij     inventaris
K3: + 150 personen (2000 m²)                                     inventaris

 

reserveringsinfo
De vroegere kampeergrond 1 werd opgesplitst in K1~Oost met loodskamperen en K1~West met gewoon kamperen. Wil je de hele kampeergrond 1 reserveren? Dan reserveer je K1~Oost + K1~West.

De tarieven voor loodskamperen plus wordens als volgt berekend: prijs per persoon per etmaal (minimum 20 personen) + prijs loods per etmaal.